Opschaling behandelingen

Opschaling behandelingen

Bent u patiënt of cliënt bij ons, of wilt u bij ons in behandeling komen, dan vragen wij u onderstaand bericht (ondanks de lengte van de tekst) volledig te lezen zodat u op de hoogte bent van onze werkwijze mbt het Corona virus.

Kwalitatief goede behandelingen geven met aandacht voor de persoon achter de klacht staat bij ons altijd centraal. Gezelligheid hoort hier ook bij. We zijn heel blij dat we u vanaf 4 mei weer mogen begroeten voor zorg in onze praktijk, maar de gezelligheid kunnen we helaas nog even niet terugbrengen. We moeten ons namelijk aan strikte regels houden.

Komt u voor een nieuwe klacht dan vindt de eerste behandeling in de praktijk plaats. Vervolgens wordt in overleg met u besproken hoe de behandelingen worden voortgezet; op afstand, in de praktijk of een combinatie van beide.

Elke keer voordat u naar onze praktijk komt, moet u antwoord geven op onderstaande vragen:
1) Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
2) Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad
3) Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
4) Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Beantwoordt u één of meerdere van bovenstaande vragen met ja, dan is helaas alleen zorg op afstand mogelijk. Ook hiermee kunnen wij u goed helpen.

Zoals hierboven beschreven, moeten we nu streng zijn in het hanteren van nieuwe regels zodat we uw en onze gezondheid kunnen garanderen. Heeft u een afspraak in de praktijk, lees dan goed dit document door. Wanneer de regels niet gevolgd worden, kunnen we u helaas niet in onze praktijk toelaten en behandelen.

Fysiofitness
De fysiofitnessgroepen worden per 1-7-2020 hervat. Onze leden hebben informatie per mail of post ontvangen. Bent u nog geen lid en wilt u komen sporten, neem dan contact met ons op.

Telefonische bezetting en baliebezetting
In de ochtenden is de balie bezet en wordt de telefoon beantwoord. In de middagen proberen onze therapeuten zo goed mogelijk te telefoon te beantwoorden. Dit gaat echter minder soepel dan voor de Coronacrisis vanwege de persoonlijke beschermingsmiddelen die onze therapeuten dragen. Indien wij de telefoon niet kunnen beantwoorden verzoeken wij u vriendelijk een boodschap in te spreken. U wordt teruggebeld. Indien u een minder dringende vraag heeft, kan deze ook per mail gesteld worden (info@eurelingsfysiotherapie.nl).

Blijf bewegen!
De situatie in ons land is nog steeds niet als vanouds. Belangrijk: probeer te blijven bewegen. Wilt of kunt u uw huis niet uit? Ook thuis kunt u bewegen. Doe elke dag om 10.00 uur en/of om 14.30 uur met Erik en Björn mee tijdens Limburg in Beweging op L1.

Team Fysiotherapie Eurelings