Onze praktijk is voor fysiek contact gesloten ivm Corona virus

Onze praktijk is voor fysiek contact gesloten ivm Corona virus

REGULIERE ZORG IN DE PRAKTIJK EN FYSIOFITNESS VERVALLEN!

Bent u patiënt of cliënt bij ons, dan vragen wij u onderstaand bericht (ondanks de lengte van de tekst) volledig te lezen zodat u op de hoogte bent van onze werkwijze mbt het Corona virus.

Binnen onze praktijk houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM, de overheid en onze beroepsgroep met betrekking tot het al dan niet behandelen in deze Corona-crisis.

Vanwege de nieuwe maatregelen van het kabinet moeten wij per 24 maart onze deuren sluiten voor patiënten en cliënten, gezondheid gaat boven alles. Dit betekent helaas dat wij u niet meer op de gebruikelijke manier kunnen behandelen en we u ook niet aan de balie te woord kunnen staan. We blijven wel telefonisch bereikbaar (045-5778608) en ook per mail kunt u ons bereiken (info@eurelingsfysiotherapie.nl) als u vragen heeft of met ons wilt overleggen over uw klachten.

Daarnaast hebben wij zorg op afstand opgestart. Onze therapeuten kunnen via beeldbellen u voorzien van advies, aangepaste therapie en oefeningen. U als patiënt heeft hiervoor een computer/laptop met camera en microfoon nodig of een smartphone.

Bent u werkzaam in een van de cruciale beroepen en heeft u therapie nodig, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

https://www.kngf.nl/actueel/nieuws/2020/maart/aangepast-stappenplan-en-triage-stroomschema.html

Fysiofitness
Alle fysiofitnessgroepen zijn ook vervallen tot nader bericht, conform de maatregelen van de overheid.

Telefonische bezetting en baliebezetting
Vanwege het sluiten van de basisscholen zal Anica voorlopig niet meer in de praktijk aanwezig zijn. Zij zal thuis bij de kinderen zijn en ook vanuit thuis werken. Ook Marjo zal voorlopig niet aanwezig zijn. Dit heeft een grote impact op de telefonische bezetting en de bezetting van de balie. Heeft u een vraag: kom niet naar onze praktijk, maar stel deze het liefst via email. Heeft u geen mail, neem dan telefonisch contact op. Onze therapeuten zullen hun best doen om uw telefonisch te woord te staan, maar dit zal niet altijd direct zijn. Spreek uw boodschap in op ons antwoordapparaat en u wordt teruggebeld. U kunt ook een mail sturen naar info@eurelingsfysiotherapie.nl.

Blijf bewegen!
Belangrijk: probeer te blijven bewegen. Wilt of kunt u uw huis niet uit? Ook thuis kunt u bewegen. Heeft u hierbij advies nodig, we helpen u graag. U kunt hiervoor (bij voorkeur per mail) contact met ons opnemen. Kijkt u vanaf dinsdag 24 maart ook naar Limburg in beweging bij L1?

Hopelijk heeft u begrip voor de situatie en we danken u alvast voor uw medewerking. We hopen u heel snel weer persoonlijk in onze praktijk te mogen begroeten.

Team Fysiotherapie Eurelings