Corona maatregelen

Corona maatregelen

BELANGRIJK:
– BLIJF THUIS BIJ KLACHTEN
– NEEM EEN GROTE, DROGE, SCHONE HANDDOEK MEE OM DE BEHANDELTAFEL TE BEDEKKEN
– DESINFECTEER HANDEN BIJ BINNENKOMST
– HOU 1.5 METER AFSTAND IN DE WACHTKAMER
– DRINGEND ADVIES OM EEN MONDKAPJE TE DRAGEN WANNEER U ONZE PRAKTIJK BEZOEKT

Kwalitatief goede behandelingen geven met aandacht voor de persoon achter de klacht staat bij ons altijd centraal. Gezelligheid in de wachtkamer hoort hier ook bij. We zijn heel blij dat we u vanaf 4 mei weer mogen begroeten voor zorg in onze praktijk, maar de gezelligheid kunnen we helaas nog even niet terugbrengen. We moeten ons namelijk aan strikte regels houden.

Komt u voor een nieuwe klacht dan vindt de eerste behandeling in de praktijk plaats. Vervolgens wordt in overleg met u besproken hoe de behandelingen worden voortgezet; op afstand, in de praktijk of een combinatie van beide.

We moeten nu helaas streng zijn in het hanteren van nieuwe regels zodat we uw en onze gezondheid kunnen garanderen. Heeft u een afspraak in de praktijk, hanteer dan bovenstaande regels en lees het document door dat u per mail ontvangen heeft. Wanneer de regels niet gevolgd worden, kunnen we u helaas niet in onze praktijk toelaten en behandelen.

Fysiofitness
De fysiofitnessgroepen worden per 1-7-2020 hervat. Onze leden hebben informatie per mail of post ontvangen. Bent u nog geen lid en wilt u komen sporten, neem dan contact met ons op.

Telefonische bezetting en baliebezetting
In de ochtenden is de balie bezet en wordt de telefoon beantwoord. In de middagen proberen onze therapeuten zo goed mogelijk te telefoon te beantwoorden. Dit gaat echter minder soepel dan voor de Coronacrisis vanwege de persoonlijke beschermingsmiddelen die onze therapeuten dragen. Indien wij de telefoon niet kunnen beantwoorden verzoeken wij u vriendelijk een boodschap in te spreken. U wordt teruggebeld. Indien u een minder dringende vraag heeft, kan deze ook per mail gesteld worden (info@eurelingsfysiotherapie.nl).

Team Fysiotherapie Eurelings