Corona maatregelen

Corona maatregelen

BELANGRIJK:
– BLIJF THUIS BIJ KLACHTEN
– NEEM EEN GROTE, DROGE, SCHONE HANDDOEK MEE OM DE BEHANDELTAFEL TE BEDEKKEN
– DESINFECTEER HANDEN BIJ BINNENKOMST
– HOU 1.5 METER AFSTAND IN DE WACHTKAMER
– DRAAG EEN MONDKAPJE IN DE WACHTKAMERS EN GANGEN VAN ONZE PRAKTIJK, DE THERAPEUT BEPAALT HET MONDKAPJESBELEID TIJDENS DE THERAPIE

Kwalitatief goede behandelingen geven met aandacht voor de persoon achter de klacht staat bij ons altijd centraal. Zeker in deze moeilijke periode waarbij Corona onze samenleving zo sterk beïnvloedt. Ook tijdens de 2de lockdown waarin we ons sinds 15 december bevinden is onze praktijk geopend voor therapie. Wel moeten we ons, samen met u, strikt aan bovenstaande regels houden in de praktijk. Zowel voor uw, maar ook voor onze veiligheid. Wanneer de regels niet gevolgd worden, kunnen we u helaas niet in onze praktijk toelaten en behandelen.

Komt u voor een nieuwe klacht dan vindt de eerste behandeling in de praktijk plaats. Vervolgens wordt in overleg met u besproken hoe de behandelingen worden voortgezet; op afstand, in de praktijk of een combinatie van beide.

Fysiofitness
De fysiofitnessgroepen worden per 15-12-2020 geannuleerd, zeker tot 19-01-2021. Onze leden hebben informatie per mail, telefoon of post ontvangen. Bent u nog geen lid en wilt u in de toekomst komen sporten, neem dan contact met ons op.

Telefonische bezetting en baliebezetting
Door de lockdown en het sluiten van de scholen, kan de balie niet meer dagelijks bezet worden. Onze therapeuten proberen zo goed mogelijk de telefoon te beantwoorden. Indien dit niet lukt, verzoeken wij u vriendelijk een boodschap in te spreken. U wordt teruggebeld. Indien u een minder dringende vraag heeft, kan deze ook per mail gesteld worden (info@eurelingsfysiotherapie.nl). Hopende op uw begrip hiervoor.

Team Fysiotherapie Eurelings