Corona maatregelen

Corona maatregelen

BELANGRIJK:
– BLIJF THUIS BIJ KLACHTEN
– NEEM EEN GROTE, DROGE, SCHONE HANDDOEK MEE OM DE BEHANDELTAFEL TE BEDEKKEN
– DESINFECTEER HANDEN BIJ BINNENKOMST
– HOU 1.5 METER AFSTAND IN DE WACHTKAMER
– DRAAG EEN MONDKAPJE IN DE WACHTKAMERS EN GANGEN VAN ONZE PRAKTIJK, DE THERAPEUT BEPAALT HET MONDKAPJESBELEID TIJDENS DE THERAPIE

Kwalitatief goede behandelingen geven met aandacht voor de persoon achter de klacht staat bij ons altijd centraal. Zeker in deze moeilijke periode waarbij Corona onze samenleving zo sterk beïnvloedt. Ook tijdens de 2de lockdown waarin we ons sinds 15 december bevinden is onze praktijk geopend voor therapie. Wel moeten we ons, samen met u, strikt aan bovenstaande regels houden in de praktijk. Zowel voor uw, maar ook voor onze veiligheid. Wanneer de regels niet gevolgd worden, kunnen we u helaas niet in onze praktijk toelaten en behandelen.

Komt u voor een nieuwe klacht dan vindt de eerste behandeling in de praktijk plaats. Vervolgens wordt in overleg met u besproken hoe de behandelingen worden voortgezet; op afstand, in de praktijk of een combinatie van beide.

Fysiofitness
De fysiofitness is vanaf 25-5-2021 weer geopend, rekening houdend met de geldende coronamaatregelen. Onze leden hebben hierover informatie per mail, telefoon of post ontvangen. Wilt u meer info over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Telefonische bezetting en baliebezetting
Onze balie is van maandag t/m vrijdag in de ochtenden bezet. Buiten deze bezetting proberen onze therapeuten zo goed mogelijk de telefoon te beantwoorden. Indien dit niet lukt, verzoeken wij u vriendelijk een boodschap in te spreken. U wordt teruggebeld. Indien u een minder dringende vraag heeft, kan deze ook per mail gesteld worden (info@eurelingsfysiotherapie.nl). Hopende op uw begrip hiervoor.

Team Fysiotherapie Eurelings