Aanmelding & vergoeding

Aanmelding & vergoeding

Aanmelding
Indien u bij ons in behandeling wilt komen, of wilt komen fitnessen, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. U kunt uw gegevens ook per mail sturen, dan nemen wij contact met u op. Wij verzoeken u de volgende dingen mee te nemen bij de eerste afspraak:
– geldig ID-bewijs
– verzekeringspas
– verwijsbrief (indien van toepassing)
– eigen handdoek voor op de behandelbank 
Zou u ook zo vriendelijk willen zijn om alvast het AVG-formulier in te vullen dat u in de wachtkamer vindt? 

Om in behandeling te komen heeft u meestal geen verwijsbrief van uw arts nodig. Indien u zonder verwijzing komt, beslissen wij tijdens de eerste afspraak of wij een behandeling kunnen opstarten of dat u toch eerst naar de huisarts moet gaan. Bent u al bij de huisarts geweest en heeft hij u doorverwezen, neem dan de verwijsbrief mee.

Vragen?
Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze werkwijze, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

Vergoeding
Fysiotherapie zit gedeeltelijk in het basispakket van de zorgverzekering. Wat u precies vergoed krijgt, hangt af van uw leeftijd en de reden waarom u fysiotherapie krijgt. U kunt zich aanvullend verzekeren voor fysiotherapie die niet in de basisverzekering zit. Meer informatie over vergoeding kunt u vinden op deze site.

Wij hebben met alle grote zorgverzekeraars contracten afgesloten. Via deze link kunt u nakijken of wij ook met uw zorgverzekeraar een contract hebben.

De zorgverzekeraars bepalen onze tarieven en wij declareren uw behandelingen rechtstreeks bij de zorgverzekeraar. Indien u geen aanvullende verzekering heeft, ontvangt u zelf van ons de nota en dient u natuurlijk ook zelf voor betaling zorg te dragen. Onze tarieven kunt u bij ons opvragen.