Externe samenwerking

Externe samenwerking

Samenwerken vinden we in onze praktijk erg belangrijk. “Samen sta je sterker” geldt ook zeker in de zorg. Door intensief samen te werken met een diversiteit aan partners, kunnen we onze patiënten iets extra’s bieden. Hieronder staan de samenwerkingspartners waar we expliciete afspraken mee hebben gemaakt.

Meander eXtra
Omdat de paramedische dienst van MeanderGroep klanten uit de omgeving Nuth lastig bereikt, is Meander eXtra in het kader van het wijkgerichte werk de samenwerking aangegaan met onze praktijk. Daarnaast bieden wij speciaal voor Meander eXtra abonnees een korting van 10% aan op ons Fysiofitness basis abonnement. Kijk hier voor meer informatie.

Toon Hermans Huis Parkstad
Als je met kanker te maken krijgt staat de wereld op zijn kop. En niet alleen je eigen wereld maar ook die van de mensen om je heen. Je leven verandert van de ene dag op de ander zeer ingrijpend en het kost veel energie en inzet om een nieuw evenwicht te vinden.

Het Toon Hermans Huis Parkstad is een inloophuis voor iedereen die met kanker geconfronteerd is (de patiënt, de familie en andere naasten). Het is een bijzondere ontmoetingsplaats en de deur staat voor iedereen wagenwijd open.

De Bundeling
Voor de kinderfysiotherapie werken we met de gerenommeerde kinderfysiotherapiepraktijk De Bundeling samen. De Bundeling zorgt voor een ervaren kinderfysiotherapeut op onze locatie.

Zwemschool van Tongeren
Zwemschool van Tongeren is een zwemschool en duikschool waar het belang van de persoon voorop staat. Elk kind is uniek in zijn/haar aanleg en mogelijkheden. Door de kinderen te leren kennen, wordt de manier van lesgeven op de persoon afgestemd. Kinderen met motorische aandachtspunten kunnen op verzoek gescreend worden door onze ervaren kinderfysiotherapeute. Zij zal in overleg met de ouders en het kind kijken of kinderfysiotherapeutische behandelingen wenselijk zijn. Tevens zal er terugkoppeling plaatsvinden naar Zwemschool van Tongeren. Meer informatie over Zwemschool van Tongeren vindt u hier