E-health

E-health

E-health is absoluut geen nieuw begrip, maar sinds de Corona-crisis komt het veel meer voor binnen de fysiotherapie. Er zijn diverse definities van e-health, maar waar het op neerkomt is dat er bij e-health gebruik wordt gemaakt van nieuwe communicatietechnologieën om gezondheid en gezondheidszorg te ondersteunen.

In onze praktijk combineren we momenteel reguliere consulten met e-health. Dit doen we met behulp van het programma Physitrack. Een super fijn programma waarmee wij u ook op afstand kunnen ondersteunen. Dankzij Physitrack kunnen we oefeningen, voorlichtingen, meetinstrumenten en beeldbellen combineren in één handige app.

U krijgt van onze therapeut een toegangscode per mail toegestuurd. Met deze toegangscode krijgt u op uw smartphone, tablet of computer toegang tot uw online behandelomgeving. Hier vindt u tips en adviezen en oefeningen die u thuis uit kunt voeren. Uw vorderingen kunt u in het programma bijhouden.

Wij zijn erg over deze manier van e-health te spreken en zien dit als een enorme aanvulling op onze reguliere behandelvormen.