Fysiofitness

Fysiofitness

Wat is fysiofitness?
Tijdens de fysiofitness worden in groepen van maximaal twaalf personen fitnessoefeningen uitgevoerd met als hoofddoel plezier in bewegen! Bij de fysiofitness wordt aandacht geschonken aan houding en wordt rekening gehouden met eventuele lichamelijke beperkingen. De fysiofitness staat altijd onder begeleiding van een van onze medewerkers.
Lees meer

Tijden fysiofitness
Momenteel hebben wij diverse fitnessgroepen. U kunt uw voorkeur voor een bepaalde groep aan onze therapeuten doorgeven. Indien er nog plek is in de groep kunt u direct instromen. Als de groep vol is kunt u, of aan een andere fitnessgroep deelnemen, of op een wachtlijst voor de betreffende groep geplaatst worden.
Lees meer

Kosten
We bieden u diverse abonnementen aan. Indien u met meerdere mensen uit één gezin komt sporten geldt er zelfs een speciaal gezinstarief waarbij de korting tot € 20,00 per persoon kan oplopen.
Lees meer

ODS Vitaal
ODS Vitaal helpt organisaties en medewerkers duurzaam vitaal en fit te blijven. Onze fysiotherapiepraktijk is de samenwerking met ODS Vitaal aangegaan en is één van hun vitaliteitsaanbieders. Iedereen die werkt bij een bedrijf dat bij ODS Vitaal is aangesloten, kan bij ons met flinke korting sporten.
Lees meer

Bedrijfsfitness
Medewerkers die fit zijn en goed in hun vel zitten, hebben meer plezier in hun werk en presteren beter, zo blijkt uit onderzoek. Een organisatie heeft dus aantoonbaar baat bij medewerkers die bewust kiezen voor een gezonde levensstijl. Om medewerkers hierin te stimuleren is de bedrijfsfitnessregeling een effectieve manier om medewerkers te motiveren te gaan bewegen. Als praktijk zijn we aangesloten bij benVitaal Bedrijfsfitness.
Lees meer

Aanmelden
Indien u zich graag wilt aanmelden voor de fysiofitness kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij kunnen dan meteen een afspraak voor de intake met u inplannen.