Kunstexpositie

Kunstexpositie

In d’n Dippo is elk kwartaal een expositie te vinden van een lokale kunstenaar. Van april tot en met juni zijn de werken van Jos Cremers te zien in de praktijk.

Jos stelt zich graag aan u voor:

Mijn naam is Jos Cremers, ik ben 68 jaar, woon al 45 jaar in Spaubeek, ben getrouwd, heb twee dochters, drie kleinkinderen en eentje op komst. Een rijk mens dus, zo voel ik het. Ik heb 40 jaar gewerkt in het Speciaal Onderwijs en kan me uitleven met schilderen en sporten. Mijn schilderstijl is in de loop der tijd flink veranderd. Van realistisch naschilderen van mensen, bloemen of natuur, werk ik de laatste 10 jaar op groter formaat en veel meer op gevoel. Door cursussen kunstgeschiedenis is de liefde en waardering voor moderne kunst ontstaan.

Tijdens het schilderen kan ik alles los laten, me helemaal verliezen in de tijd en geniet ik van het zoeken naar vormen, kleuren en structuren. De laatste jaren schilder ik zowel abstract als figuratief en kies thema’s die me interesseren. Of het werk u ook aanspreekt weet ik natuurlijk niet, maar ik zou het zeker leuk vinden als u komt kijken.

Meer werk kunt u vinden op www.joscremers.eu.

Tijdens de openingstijden kunt u alle werken bekijken. Ook wanneer u geen afspraak heeft, mag u ons gezondheidscentrum binnenlopen. De kunst in de hal, gangen en wachtkamers is voor iedereen toegankelijk.