Parkinson

Parkinson

Kwalitatief goede behandelingen geven, vinden wij erg belangrijk. Met de huidige hoeveelheid specialisaties binnen de fysiotherapie is het haast onmogelijk om met een klein team elke specialisatie aan te bieden, zonder dat hierbij de kwaliteit van zorg verloren gaat. Dit geldt ook voor de specifieke zorg die Parkinson patiënten nodig hebben.

Daarom hebben Fysiotherapie Leunissen-Spijkerboer in Hulsberg en Fysiotherapie Eurelings in Schimmert besloten intensiever samen te werken.

Bent u patiënt bij ons en heeft u Parkinson, dan wordt u doorgestuurd naar Fysiotherapie Leunissen-Spijkerboer. Zij hebben namelijk een therapeut die gespecialiseerd is in de behandeling van Parkinson patiënten.
Bent u patiënt bij Fysiotherapie Leunissen-Spijkerboer en heeft u oedeemfysiotherapie nodig, dan wordt u doorgestuurd naar ons aangezien wij deze specialisatie in huis hebben. Naar onze mening een mooi voorbeeld van het aanbieden van de juiste zorg op de juiste plaats! Mocht u meer informatie willen, dan kunt u contact met ons opnemen.