ODS Vitaal

ODS Vitaal

Eurelings en ODS Vitaal: een combi met extra voordelen voor u!

Iedereen wil graag fit en vitaal blijven. Daar helpt ODS Vitaal u een handje bij. ODS Vitaal biedt activiteiten en adviezen om (nog) fitter en vitaler te leven. Dat zijn niet alleen sportactiviteiten maar ook activiteiten voor ontspanning en adviezen voor gezonde voeding en een goede mindset. Door goed te bewegen, regelmatig te ontspannen en bewust te eten wordt u fit en vitaal. Door een goede mindset blijft dat ook zo. En daar heeft u lang plezier van. Thuis én op uw werk. ODS Vitaal is er voor beginners én gevorderden. Jong én oud.

Wie kan ODS Vitaal lid worden?

Iedereen die werkt bij een bedrijf dat bij ODS Vitaal is aangesloten kan ODS-lid worden. Een volledig en actueel overzicht van de aangesloten bedrijven staat op de website van ODS Vitaal. Niet alleen u als werknemer kunt lid worden, maar ook uw partner en thuiswonende kinderen (tot 22 jaar). Ook gepensioneerde medewerkers van bedrijven die zijn aangesloten bij ODS Vitaal kunnen lid worden.

Bij ons sporten via ODS Vitaal? Het werkt eenvoudig:

  1. Kijk op ods-vitaal.nl of uw werkgever er bijstaat. Er zijn ongeveer 80 werkgevers aangesloten bij ODS Vitaal, dus de kans is groot.
  2. Staat uw werkgever erbij? Maak dan een account aan in ‘Mijn ODS’. Dat is geheel kosteloos. U ziet hier wat de abonnementsprijzen zijn en dus ook uw voordeel. Met een paar klikken regelt u uw Eurelings-abonnement.
  3. U kunt in ‘Mijn ODS’ ook uw partner en kinderen toevoegen. 

Naast het aanbod van Fysiotherapie Eurelings staan er in ‘Mijn ODS’ tips, blogs en acties. En… u kunt zich aanmelden voor de ODS Vitaal evenementen.

Zo werken we samen aan uw vitaliteit!